Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Benadruk de sfeer met tuinverlichting

Een mooie tuin is om van te genieten. Overdag maar ook als de avond valt. Tuinverlichting speelt dan een belangrijke rol. Met verlichting brengt u sfeer en dimensie aan in uw tuin. En dan zijn er veel mogelijkheden. Het moet vooral een aanvulling zijn, de sfeer benadrukken, maar mag nooit overheersen.

Het mooi en goed verlichten van een tuin is een vak apart. Laat u daarom eens adviseren door onze hoveniers uit Friesland. We weten precies de juiste balans te vinden en brengen uw tuin ook ’s avonds prachtig tot leven. Daarvoor werken we samen met een in tuinverlichting gespecialiseerd bedrijf.

Tuinontwerp en lichtplan

U kunt een bestaande tuin hebben welke u sfeervol wilt verlichten. Maar misschien bent u net verhuisd en wilt u de tuin nog naar eigen smaak stylen. Ook dan maken we graag een lichtplan samen met u.

Samen gaan we kijken wat u graag wilt belichten in uw tuin en hoe. En met welke reden. Vanuit praktisch oogpunt wilt u de paden in uw tuin verlichten. En lichtbronnen rondom uw woning geeft ook een gevoel van veiligheid.

Daarnaast kunt u kiezen om bijvoorbeeld die ene boom of struik in uw tuin aan te lichten. En met achtergrondverlichting kunnen we ook extra diepte in uw tuin aanbrengen.

Laat u inspireren bij ons in Friesland

U ziet, er zijn oneindig veel mooie mogelijkheden om uw tuin in de avonduren gezellig aan te kleden. We helpen u graag met advies, inspiratie en het deskundig aanleggen van de tuinverlichting. Bekijk onze projecten of bezoek ons in De Westereen (Zwaagwesteinde) in Friesland. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Ook extra sfeer in uw tuin? Neem contact op!
Tuinverlichting projecten
23-02-2015Sfeer met verlichting en luxe plantenbakken

Ook in uw tuin kunt u een gezellige sfeer neerzetten…

23-11-2014Tuinverlichting aan de schutting

Tuin verlichting hoeft niet alleen in de grond geplaatst te…

© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer