Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Creatief en vakbekwaam hovenierswerk

Alkema Hoveniers is sinds 1995 gevestigd in Zwaagwesteinde. Naast het hoveniersbedrijf hebben we een trekheesterkwekerij.

Van het voorjaar tot en met het najaar houden we ons voornamelijk bezig met hovenierswerk. Door de toenemende vraag naar creatief en vakbekwaam hovenierswerk is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot hoveniersbedrijf.

Ontwerp tot aanleg

Op dit moment zijn er vijf vakbekwame en zeer ervaren hoveniers werkzaam op ons bedrijf. Wij leveren maatwerk. Wij leggen complete tuinen aan: van ontwerp tot aanleg. Ook voor onderhoudswerkzaamheden, advies en begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Rekening houdend met uw wensen en budget leveren wij een tuin die bij u past en waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Hele jaar door actief in groen

In de wintermaanden wordt er voornamelijk op de kwekerij gewerkt. Op 1 hectare grond kweken we seringen (Syringa Vulgaris Madame Florent Stepman) en sneeuwballen (Viburnum Opulus Roseum). De struiken worden gekweekt voor de bloem. In de wintermaanden trekken we de struiken in een verwarmde kas in bloei. De bloemtakken worden vervolgens afgezet op de bloemenveiling in Aalsmeer.

De combinatie van hoveniersbedrijf en trekheesterkwekerij zorgt ervoor dat we ons personeel het hele jaar werk kunnen bieden.

Download onze brochure
© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer