Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Laat ons uw ideale tuin ontwerpen

Wat is er fijner dan te genieten van de zon in uw eigen tuin. Voor het inrichten en aanleggen van de tuin doet u waarschijnlijk al veel inspiratie op. En grote kans dat u al veel ideeën heeft verzameld.

Vertel onze hoveniers in Friesland uw ideeën en we smeden het op de tekentafel tot een tuinontwerp. Of uw tuin nu groot of klein is, nieuw of bestaand; voor ons is elke tuin een uitdaging. Het is bijvoorbeeld ideaal om een knus hoekje in uw tuin aan te brengen om, zelfs met regen, onder te vertoeven.

tuin laten ontwerpen. Het begint op de tekentafel

Wat bepalend is voor het tuinontwerp

Voordat we kunnen beginnen met het ontwerp maken we een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We maken een inventarisatie van uw stijl, uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een (vrijstaande) terrasoverkapping en hoe u de tuin wilt verlichten.

Zodra wij van u de opdracht krijgen voor het maken van een ontwerp wordt door ons een eerste versie gemaakt. Wanneer het ontwerp klaar is, wordt u uitgenodigd op ons kantoor in de Westereen (Friesland) om het ontwerp uitgebreid te bespreken. Ideeën voor materialen, kleurstellingen en beplanting worden met u doorgesproken. Indien nodig wordt het ontwerp daarna zonder bijkomende kosten nog een keer aangepast.

Ontwerp akkoord? Dan kan de aanleg van uw tuin beginnen!

Vervolgens maken wij vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw tuin en/of levering van materialen. Ook het tijdpad van aanleg wordt besproken.  Vervolgens kan de aanleg van uw tuin kan beginnen! We houden u dus van ontwerp tot en met de aanleg altijd volledig op de hoogte.

Ook een droomtuin?

Onze hulp nodig? Neem gerust eens contact op met de professionele hovenier uit Friesland. Bekijk ondertussen ook eens onze projecten voor meer inspiratie.

Tip: bezoek in het voorjaar onze inspirerende tuinbeurs.

Ook uw droomtuin laten ontwerpen? Neem contact op
Tuinontwerp projecten
10-12-2014Picknick bank

Opzoek naar een authentieke en kwalitatief goede picknick bank voor…

07-11-2014Tuinkamer

Wilt je heerlijk genieten en tot rust komen in jouw…

© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer