Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Om een tuin mooi te houden, moet een tuin onderhouden worden

Sommige mensen zien het als een vorm van ontspanning om met enige regelmaat hun tuin te onderhouden.

Toch kan het verstandig zijn om minstens één keer per jaar de tuin een goede onderhoudsbeurt te geven door een vakkundig hovenier. Kies daarom voor een vakkundige hovenier met verstand van zaken.

Onderhoud en snoeiwerkzaamheden

Het is erg belangrijk dat uw tuin op de juiste manier gesnoeid wordt. Onze hoveniers uit Friesland weten precies hoe en wanneer ze bepaalde bomen, struiken, hagen en planten moeten snoeien. Snoeien is belangrijk voor de groei, de bloemvorming, het behouden van vormen en het voorkomen van ziekten. Meer hierover vindt u onder ‘boomverzorging

Daarnaast wordt de noodzakelijke bemesting uitgevoerd en adviseren wij u hoe u uw tuin het best kunt onderhouden. U moet daarbij denken aan bemesting van gazons, onkruidbestrijding (o.a. mos), snoeien voor betere bloem- en vruchtzetting, structuurverbetering van de grond, enzovoort.

Alkema Hoveniers in Friesland verzorgt graag uw onderhoud

Mocht u de groene vingers missen dan kunnen wij in overleg met u dit plan van aanpak uitvoeren. Voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen in Friesland, maar ook daar buiten, verzorgen wij periodiek onderhoud.

Vraag meer informatie aan
Tuinonderhoud projecten
© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer