Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Een mooie tuin begint met een goed plan

Heeft u een nieuwe woning en wilt u de bijbehorende tuin naar uw smaak inrichten? Of wilt u een bepaald gedeelte of juist de hele tuin opknappen? Vertel onze hoveniers in Friesland uw ideeën en we gaan voor u aan de slag.

We leggen alle ideeën vast in een ontwerp. Na goedkeuring gaan we het ontwerp doorvoeren voor uw tuin.

Uw tuin naar uw wens aangelegd

Uitgangspunt is altijd een tuinontwerp. U kunt een tuinontwerp door ons in Friesland laten maken of door een andere ontwerper.  Welke stijl vindt u mooi? Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt? Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet? Moet het een kindvriendelijke tuin worden? Wilt u een groot terras of meerdere kleine zithoekjes?

Maar er zijn meer belangrijke factoren waar we rekening mee houden: de ligging van de tuin, de vorm en grootte van de tuin, de structuur van de grond, uw budget. U kunt er van op aan dat wij een tuin voor u creëren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Een goede ondergrond voor een tuinaanleg

De aanleg of renovatie van uw tuin in en rondom Friesland geschiedt met de grootste zorg. We zorgen allereerst voor een goede ondergrond. Soms betekent dit dat de hele tuin overhoop moet of dat er nieuwe grond opgebracht moet worden. Meestal is goede bemesting voldoende. Het is in elk geval belangrijk om zorg te besteden aan de kwaliteit van de grond: het is het fundament van uw tuin.

Alle bomen, planten en materialen die we in uw tuin verwerken zijn van uitstekende kwaliteit. U krijgt van ons dan ook kwaliteitsgarantie, dat wil zeggen dat materialen en/of planten die niet aan de beloofde kwaliteit voldoen kosteloos door ons worden vervangen.

Samenwerken naar het gewenste resultaat

Tijdens de werkzaamheden houden we graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen zo direct meegenomen worden. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig de puntjes op de i.

Meer informatie over tuinaanleg?
Tuinaanleg projecten
© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer