Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Uw tuin weer als nieuw

Uw nieuwe of bestaande tuin onder handen nemen? Of zoekt u juist een hovenier uit de regio Leeuwarden voor het onderhoud van uw tuin? Het maakt niet uit hoe klein of groot uw tuin is: onze hoveniers maken er voor u graag wat moois van. Voor particulier en zakelijk.

Wat doen we als hovenier voor u in Leeuwarden?

Met veel passie en net zoveel vakkennis kunnen we vrijwel alles voor u betekenen wat er bij een (nieuwe) tuin komt kijken. Van ontwerp tot onderhoud tot alleen het planten van een mooie boom. Deze laatste kunnen we u tevens leveren. Van advies en aanleg van tuinverlichting tot een prachtige erfscheiding.

U vindt ons in De Westereen (Zwaagwesteinde), een half uurtje met de auto vanaf Leeuwarden. Maar we komen overal in Friesland met de volgende werkzaamheden:

Tuinontwerp
Wanneer u kiest voor een compleet nieuwe tuin, dan horen we graag hoe u het voor ogen ziet. Welke stijl vindt u mooi? Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt? Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet? Moet het een kindvriendelijke tuin worden? Wilt u een groot terras of meerdere kleine zithoekjes? We leggen het voor u vast in een ontwerp.

Bent u enthousiast? Geef ons het groene licht en we gaan voor u aan de slag met de tuinaanleg. Meer over tuinontwerp

Tuinaanleg
U kunt ook zelf een ontwerp hebben gemaakt of dat een andere hovenier u van dit ontwerp heeft voorzien. Ook dan kunnen we de tuin voor u aanleggen. En op zo’n manier dat u er jarenlang plezier van gaat hebben. Dat beloven we u met een kwaliteitsgarantie.

Meer over tuinaanleg

Onderhoud
Heeft u zelf ‘groene vingers’ en bent u graag bezig met uw tuin? Dat begrijpen we natuurlijk. Hoe dan ook, voor een goed onderhoud van uw tuin kunnen we u ook helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld 1 keer per jaar uw tuin even een goede onderhoudsbeurt geven. Denk aan het op de juiste manier snoeien van bomen en struiken.

Meer over tuinonderhoud

Boomonderhoud
Ook kunt u onze hoveniers inschakelen voor alleen het verzorgen van de boom / bomen in uw tuin. Of wellicht juist het verwijderen ervan. Meer over boomverzorging

Liefde voor uw tuin in Leeuwarden

Wat is fijner om lekker van uw tuin in Leeuwarden te genieten, en niet alleen met mooi weer. Een tuin die er op en top uitziet. Zodat u er weer echt verliefd op wordt (en blijft). Bel of mail ons dus gerust eens voor meer informatie hoe we u met uw tuin kunnen helpen.

Tip: In de lente hebben we altijd een tuinbeurs. Kunt u ook inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. Of neem een kijkje tussen onze projecten voor ideeën.

Hovenier Leeuwarden projecten
10-12-2014Picknick bank

Opzoek naar een authentieke en kwalitatief goede picknick bank voor…

07-11-2014Tuinkamer

Wilt je heerlijk genieten en tot rust komen in jouw…

© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer