Meer dan 20 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijProfessionals in heel FrieslandOok voor tuinonderhoud

Hovenier Heerenveen

Zoekt u een hovenier uit de regio Heerenveen voor het onderhoud van uw tuin? Of wordt het weer eens tijd om uw tuin onderhanden te nemen? Het maakt niet uit hoe klein of groot uw tuin is: onze hoveniers maken er voor u graag wat moois van. Zowel zakelijk als particuliere tuinen.

Uw tuin is uw visitekaartje

Uw tuin is een visite kaartje. De eerste indruk is altijd belangrijk of het nou gaat om een bedrijfstuin of die van een particuliere woning. Iedereen weet dat het in orde houden van een tuin veel tijd en moeite kost. Dit is iets waar u niet altijd op zit te wachten, dit begrijpen wij bij Alkema Hoveniers. Geniet u liever van de mooie tuin, dan dat u zelf het onderhoud voor uw rekening neemt, bel dan Alkema Hoveniers. Wij bieden u het onderhoud aan de tuin in regio Heerenveen op basis van uw wensen hierdoor krijgt u precies de tuin die u voor ogen had.

Wat doen we als hovenier voor u in Heerenveen?

Met veel passie en net zoveel vakkennis kunnen we vrijwel alles voor u betekenen wat er bij een tuin komt kijken. Van advies en aanleg van tuinverlichting tot een prachtige erfscheiding. Van ontwerp tot onderhoud tot alleen het planten van een mooie boom, deze laatste kunnen we u tevens leveren. U kunt ons vinden in De Westereen (Zwaagwesteinde), een half uur met de auto vanaf Heerenveen. Maar we zijn in heel Friesland werkzaam en u kunt ons voor de volgende werkzaamheden inhuren:

Tuinontwerp
Wanneer u kiest voor een compleet nieuwe tuin, dan horen we graag hoe u het voor ogen ziet. Welke stijl vindt u mooi? Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt? Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet? Moet het een kindvriendelijke tuin worden? Wilt u een groot terras of één met meerdere kleine zithoekjes? We leggen het voor u vast in een ontwerp.

Bent u enthousiast? Geef ons groen licht en we gaan voor u aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg
U kunt zelf een ontwerp hebben gemaakt of dat een andere hovenier u van dit ontwerp heeft voorzien. Ook dan kunnen we de tuin voor u aanleggen. En op zo’n manier dat u er jarenlang plezier van gaat hebben. Dat beloven we u met een onze kwaliteitsgarantie.

Onderhoud
Heeft u zelf ‘groene vingers’ en bent u graag bezig met uw tuin? Dat begrijpen we natuurlijk. Hoe dan ook, voor een goed onderhoud van uw tuin kunnen we u ook helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld 2 keer per jaar uw tuin even een goede onderhoudsbeurt geven. Denk hierbij aan het op de juist snoeien van uw bomen en struiken.

Haal meer uit uw tuin

Is uw tuin weer helemaal ready to go? Denk dan ook eens aan tuinverlichting, hiermee creëert u extra sfeer en dimensie in uw tuin.

 

Hovenier Heerenveen projecten
10-12-2014Picknick bank

Opzoek naar een authentieke en kwalitatief goede picknick bank voor…

07-11-2014Tuinkamer

Wilt je heerlijk genieten en tot rust komen in jouw…

© 2024 alkemahoveniers.nl | Website Multiplus online | Sitemap | Disclaimer